- De Johnny Lewis Elvis Live show is een ca 30 minuten durende spetterende  Elvis imitatie show uitgevoerd door Johnny Lewis ( pseudoniem voor  JFM Geerling ) die de bekendste Elvis Presley nummers LIVE zingt, waaronder Blue Suede shoes, Are you lonesome tonight, Now or never, don't, wooden heart, Teddy Bear, Don't be cruel, In the Ghetto, return to sender, Suspicious mind, Alway's on my mind, My boy, Hound dog en vele vele andere bekende songs . 

Deze Nederlandse zanger imiteert Elvis al sinds 40 jaar en won hier diverse prijzen mee bij grote talentenjachten waaronder de KRO sound mix show die destijds door het land trok. Ook ontmoette hij de bas gitarist "Jerry Scheff" de pianist "" Glen D Hardin" , de voormalige Sun studio eigenaar en ontdekker van Elvis ;Sam Phillips , de vriend en member of the Memphis Mafia Charlie Hodge en de achtergrondzangers van Elvis "the Jordanaires ". Sinds 20 jaar treedt hij zeer succesvol op met deze Elvis live show  in het binnen en buitenland bij diverse evenementen. In november 2002 en 2009 maakte de zanger een reis naar Memphis U.S.A. om de roots van de King te volgen ( Tupelo, Graceland en de Sun studio) . Daarbij trad hij onder andere op  in de STAX club  in Beale street in Memphis . Hij schreef hier een boek over : "in de ban van de king"

Johnny Lewis  is onder andere bekend van diverse televisie programma's zoals Bots van RTL4 ,Lost in Music van Veronica , nachtsuite 2004 en 2005, AT5, Tros Triviant 2004 , Man bijt Hond NCRV 2005 , een TMF commercial bij de aankondigingen van de AWARDS in 2006  en live vanuit het concertgebouw tijdens het nieuwjaarsconcert 2007 bij de VARA tv.. Ook was hij te horen in radioprogramma's bij BNN radio 3 de NCRV radio 1 , de wereldomroep en radio Gelderland.  En te gast bij Eva Jinek in 2017.

Er zijn veel Elvis imitators in Nederland, maar het merendeel hiervan playbackt of lijkt niet op de artiest van de eeuw. Bij de Elvis Live show is alles ook echt live ! Met een stemgeluid dat heel dicht zit bij de stem van de echte Elvis. Een Elvis waardige imitatie en zeker niet statisch ,want de zanger  betrekt het publiek zeer actief bij zijn show. Hij gaat de zaal in, loopt over tafels, omhelst de dames, laat het publiek meezingen e.d. . De act wordt uitgevoerd in een schitterend Elvis Las Vegas pak zoals de echte king deze droeg in de wereldwijd bekeken TV show van 1973 "Aloha from Hawaii". Het pak is voorzien van honderden glitterende gekleurde stenen hetgeen op zich al een bezienswaardigheid is.                       

Kortom een succesvol gebeuren op al uw feesten. Als u de show boekt is dit  inclusief een  professionele geluidsinstallatie . Een combinatie met een eventueel geboekte , of te boeken band is bespreekbaar.Ook is het mogelijk om als toevoeging aan de show een Body Builder lijfwacht mee te boeken.Wilt u meer weten over de show , een prijsopgave of direct een boeking doen, stuur dan een E-mail naar info@johnnylewis.nl of bel met de Johnny Lewis Hot Line  06-55893754

Singing numbers as: Blue suede shoes, Always on my mind, Dont be cruel, Return to sender, Wooden heart, Don't, In the Ghetto and many many more

www.johnnylewis.nl